O gastronomii

Aktualności

Nowości na rynku gastronomicznym

Piece konwekcyjno-parowe czeskiej znanej na całym świecie firmy Retigo Vision zasilane gazowo są bardzo znaczącym krokiem w branży gastronomii. Nowoczesna wzmocniona konstrukcja gwarantuje nieporównywalnie lepsze parametry grzewcze w stosunku do wcześniejszej linii zielonej. Również dzięki zaawansowanemu cyfrowemu sterowaniu bazującym na jednych z najlepszych technologii mikroprocesorowych, urządzenie to staje się sercem nowoczesnej kuchni.

Podstawowe cechy nowych piecy gazowych RETIGO VISION
- Zamknięta komora spalania
- VISION TOUCH – unikalny dotykowy panel sterowania
- Obustronnie otwierający, masywny uchwyt dla łatwego otwierania drzwi
- Unikalne gięte szkło drzwi, aby zmniejszyć ryzyko poparzenia
- Higieniczna komora gotowania z zaokrąglonymi narożnikami
- Równomierność pieczenia, dzięki dwukierunkowemu ruchowi wentylatora
- Doskonałe oświetlenie komory gotowania żarówkami halogenowymi
- Podwójna szyba drzwi zapobiegająca utracie ciepła
- Rynienka odpływu pod drzwiami
- Wyjmowana uszczelka drzwi dla łatwej konserwacji
- Zintegrowany prysznic do łatwego czyszczenia – nie pobiera zmiękczonej wody.
- Pokrycie IPX 5
- WSS (water saling system) chroni przed wysokim zużyciem wody w każdym trybie
- SDS serwisowy i diagnostyczny system do automatycznej oceny błędow
- Opcjonalny zestaw 611/611, 611/RG (HC)
- Jedna dodatkowa półka w standardzie
- Możliwość modyfikacji półki na 10 x 400/600 (blachy do pieczenia)

do góry